J-CLASSER, 13 – 18 ÅR

–”Vi i J-Classen älskar att dansa på DansCompagniet för att det är en välkomnande och härlig stämning här. Vi kan uttrycka våra egna stilar men ändå få den grundteknik vi behöver. Våra lärare motiverar oss och får oss att vilja utvecklas och lära oss nya saker inom dansen. Vi börjar med hård teknik och avslutar passet med rolig men utmanande repertoar i olika stilar.”

Övre raden: Alice, Emilia, Ellen, Ella och Julia. Mellan: Emma, Stella, Ida, Edith och Alice. Nedre: Viktoria, My, Andrea, Ima och Emma.

j-class-juan

För dig som har ett brinnande intresse för jazzämnet och vill utvecklas i olika stilar samt utveckla teknik och styrka. J-Class har sina obligatoriska specialklasser på måndagar. På repertoarklassen kommer du att gästas av flera olika koreografer. Utöver detta tränar du i dina egna valda klasser.

Audition för J-Class måndag 21/8 kl. 17.30.

DAGSTARTTIDÄMNESLUTLÄRARE
MÅNDAG28/817.15 - 18.15TEKNIK & STYRKA4/12NIKLAS FRANSSON
MÅNDAG28/818.15 - 19.15REPERTOAR4/12GÄSTKOREOGRAFER

UTÖVER DETTA TRÄNAR DU OCKSÅ I NÅGON AV VÅRA ORDINARIE JAZZ & SHOW KLASSER.

PRIS: Terminskort (5950:-/termin)

Anmäl dig till en eller flera kurser med epost här info@danscompagniet.se. Vid varje anmälan måste vi ha kurs, kursnummer, namn på deltagaren, personnummer, adress- och kontaktuppgifter. Är du under 18 år måste målsman göra anmälan eller skriva under. Skriv kursanmälan och kursnummer i ärenderaden eller ring 08 -652 87 00.
Anmälan är bindande! Vid avbokning senare än en vecka innan kursstart debiteras en avgift om 200:-. Efter kursstart debiteras hela kursavgiften.
Du som vill köpa klipp- eller terminskort skriver detta. Mer info om klippkort under fliken ”Mer information, priser mm” i menyerna här ovan.