J-CLASSER, 13 – 18 ÅR

–”Vi i J-Classen älskar att dansa på DansCompagniet för att det är en välkomnande och härlig stämning här. Vi kan uttrycka våra egna stilar men ändå få den grundteknik vi behöver. Våra lärare motiverar oss och får oss att vilja utvecklas och lära oss nya saker inom dansen. Vi börjar med hård teknik och avslutar passet med rolig men utmanande repertoar i olika stilar.”

Övre raden: Alice, Emilia, Ellen, Ella och Julia. Mellan: Emma, Stella, Ida, Edith och Alice. Nedre: Viktoria, My, Andrea, Ima och Emma.

j-class-juan

För dig som har ett brinnande intresse för jazzämnet och vill utvecklas i olika stilar samt utveckla teknik och styrka. J-Class har sina obligatoriska specialklasser på måndagar. På repertoarklassen kommer du att gästas av flera olika koreografer. Utöver detta tränar du i dina egna valda klasser.

Audition för J-Class måndag 21/8 kl. 17.30.

DAGSTARTTIDÄMNESLUTLÄRARE
MÅNDAG28/817.15 - 18.15TEKNIK & STYRKA4/12NIKLAS FRANSSON
MÅNDAG28/818.15 - 19.15REPERTOAR4/12GÄSTKOREOGRAFER

UTÖVER DETTA TRÄNAR DU OCKSÅ I NÅGON AV VÅRA ORDINARIE JAZZ & SHOW KLASSER.

PRIS: Terminskort (5950:-/termin)

För ytterligare information och anmälan eposta till info@danscompagniet.se eller ring 08 -652 87 00. Du kan också använda kontaktformuläret här nedanför. Uppge namn, födelsenummer samt tidigare danserfarenhet.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Rubrik

Ditt meddelande