LET’S ENTERTAIN – Musikal, 9 – 18 år

För dig som gillar att dansa, sjunga och agera.

Materialet vi arbetar med spänner över allt från rock till pop, soul, disco, schlager och musikal. Sång-  och danslektionerna är förlagda till samma dag, fredagar eller lördagar. Några gånger per termin byts de ut mot teaterlektioner. Let´s Entertain löper över ett läsår och avslutas i maj, på Dieselverkstaden, med en specialskriven föreställning. Hos oss är det eleverna som är stjärnor därför vill vi avsluta med en föreställning på riktigt. På teatern arbetar vi med professionella ljus- och ljudtekniker och med vårt 18-kanalers ljudsystem blir alla elever myggade med mikrofoner. Vi har också glädjen att på scen få arbeta med en orkester bestående av professionella musiker.

Let´s Entertain och Mini Entertain föreställning på Dieselverkstaden lördag den 12 maj.

Lärare

Sång: Lena Granath och Filippa Thörewik.

Dans: Niccole Kaiser, Carmela Perä och Amanda Spångberg.

Intagning endast till höstterminen.

Vårterminen startar 12 och 13 januari. Dans- och sånglektionerna är förlagda till samma dag (fredagar eller lördagar).

PRIS: 4200:-/termin eller terminskort (5950:-) för dig som tränar extra.

Anmäl dig till en eller flera kurser med epost här info@danscompagniet.se. Vid varje anmälan måste vi ha kurs, kursnummer, namn på deltagaren, personnummer, adress- och kontaktuppgifter. Är du under 18 år måste målsman göra anmälan eller skriva under. Skriv kursanmälan och kursnummer i ärenderaden eller ring 08-652 87 00.
Anmälan är bindande! Vid avbokning senare än en vecka innan kursstart debiteras en avgift om 200:-. Efter kursstart debiteras hela kursavgiften.
Du som vill köpa klipp- eller terminskort skriver detta. Mer info om klippkort under fliken ”Mer information, priser mm” i menyerna här ovan.