LET’S ENTERTAIN – Musikal, 9 – 18 år

–”Jag började på DansCompagniet när jag var 2 år och har fortsatt dansa här sen dess. Jag har terminskort och går på Jazz & Show, Stepp, Klassisk Balett och Let´s Entertain. Jag känner mig trygg med lärarna och känner att jag utvecklas hela tiden.”

Isabel

 

För dig som gillar att dansa, sjunga och agera.

Materialet vi arbetar med spänner över allt från rock till pop, soul, disco, schlager och musikal. Sång-  och danslektionerna är förlagda till samma dag, fredagar eller lördagar. Några gånger per termin byts de ut mot teaterlektioner. Let´s Entertain löper över ett läsår och avslutas i maj, på Dieselverkstaden, med en specialskriven föreställning. Hos oss är det eleverna som är stjärnor därför vill vi avsluta med en föreställning på riktigt. På teatern arbetar vi med professionella ljus- och ljudtekniker och med vårt 18-kanalers ljudsystem blir alla elever myggade med mikrofoner. Vi har också glädjen att på scen få arbeta med en orkester bestående av professionella musiker.

Lärare

Sång: Lena Granath och Filippa Thörewik.

Dans: Niccole Kaiser, Carmela Perä och Amanda Spångberg.

Intagning tisdag den 22 augusti klockan 17.30.

Terminen startar vecka 35. Dans- och sånglektionerna är förlagda till samma dag (fredagar eller lördagar).

PRIS: 4200:-/termin eller terminskort (5950:-) för dig som tränar extra.

Anmäl dig till en eller flera kurser med epost här info@danscompagniet.se. Vid varje anmälan måste vi ha kurs, kursnummer, namn på deltagaren, personnummer, adress- och kontaktuppgifter. Är du under 18 år måste målsman göra anmälan eller skriva under. Skriv kursanmälan och kursnummer i ärenderaden eller ring 08-652 87 00.
Anmälan är bindande! Vid avbokning senare än en vecka innan kursstart debiteras en avgift om 200:-. Efter kursstart debiteras hela kursavgiften.
Du som vill köpa klipp- eller terminskort skriver detta. Mer info om klippkort under fliken ”Mer information, priser mm” i menyerna här ovan.