Date:december 20, 2019

Jenni Sundström Baciao

Barndans
Jazz & Show
Street
S-Class
buttontillbakatilllärare
Min undervisning:

På mina klasser vill jag sprida dansglädje, trygghet, självförtroende samt inspiration och en vilja till att utmana sig själv till att bli den dansaren som du själv drömmer om. Vi tränar även på teknik, rytmik, motorik, koreografi, balans, kondition och styrka på ett lekfullt sätt där vi tillsammans förvandlar danssalen till ett härligt dansgolv och skapa dansmagi.

Hur det kom sig:

Redan som fyra – femåring så började jag dansa balett på kulturskolans dansskola fram tills nio års ålder, för att sedan utvecklas inom andra dansstilar så som show och jazzdans. Jag har även dansat många andra stilar genom åren bl a Hip Hop/Street och Commercial.
På gymnasiet läste jag en estetisk-linje med sång som inriktning vilket gjorde att jag trivdes väldigt bra, eftersom det blev en hel del musik och dans. Inte bara på skoltid utan även på fritiden. Jag har även under många år undervisat barn, ungdomar och vuxna inom sång och musik. Jag inspireras av musik som får mig att känna en kreativ känsla, med ett härligt beat av
musikgenrer RnB, pop och soul.