Date:juli 29, 2015

Karin Lundqvist

Jazzfunkbuttontillbakatilllärare
Min undervisning:
Musiken är min viktigaste byggsten för klassen och säkerligen halva upplevelsen för mina elever. Jag försöker ha en mix av mina egna odödliga favoriter från ungdomsåren, till det jag hör spelas idag.
Jag lägger vikt på dans- och rörelseteknik för att träna och bygga upp mångsidiga dansare med hunger för bred kunskap och förståelse för dans.
Jag vill att man ska lära sig mycket men inte på bekostnad av hur roligt man har!
Jag älskar att undervisa och jobbar hårt för att alla ska få matnyttig feedback och pepp till att vilja pusha sig själv att få ut så mycket som möjligt av mina lektioner.

 

 

Hur det kom sig:
Utbildad vid Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning för dansare i Stockholm. Jag dansar, koreograferar och producerar allt från scenshower, TV, musikvideos, dansfilmer, TV-format som Idol, Eldsjälar, Idrottsgalan, Kristallen, Petra Mede Show, Melodifestivalen, Humorgalan, Kändishoppet samt för dans- och filmfestivaler.
Har också arbetat med artister som Liza Minelli, Carola Häggkvist, Marie Serneholt, Linnea Henriksson, Samantha Fox, Madcon, Elin Lanto, Sahlene, Kayo, Sebastian Karlsson, Andreas Lundstedt m.fl.
Sitter även som ordförande i Revolutionary Art and Stage Performance, RASP och har tilldelats stipendium från Anders Sandrews stiftelse samt Stockholms stad.