Date:februari 24, 2021

Laurenz Sontheimer

House från 16 år
buttontillbakatilllärareHouse, ungdom/vuxna
Min undervisning:
Jag kommer att fokusera på grunderna i House dance. Vi kommer att jobba med allt från olika grundsteg och tekniker till grooves och musikalitet. Med tiden kommer jag även att blanda in mer Freestyle i klasserna då det är en viktig del av dansen och kulturen.
I mina klasser vill jag skapa ett säkert utrymme där vi alla kan fokusera på att lära oss och uttrycka oss oavsett vilka vi är.
Mitt mål är att eleven har fått en bra förståelse för kulturen och dansen i slutet av terminen!
Hur det kom sig:
Jag hittade Hip Hop musik i tidig ålder och blev snabbt intresserad i kulturen. Senare kom jag i kontakt med dansen genom min syster. Med tiden blev det mer seriöst, jag gick på olika kurser och började senare på danslinjen på Fryshuset Gymnasium. Efter det gick jag vidare till Åsa Folkhögskola där jag gick kurserna 5 Styles, House 1 Style och Hip Hop 1 Style.
Genom tiden hittade jag kärleken till House dans och House musik, det har sen lett mig vidare in i Battle världen och klubbkulturen, där jag spenderat det mesta av min tid inom dans. Men jag har även haft chansen att stå på scen i en produktion på Dramaten och diverse andra föreställningar.
Så nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till er!