Date:juli 03, 2016

Jenny Fuchs

jennyfuchs
Jazz, Showbuttontillbakatilllärare
Min undervisning:

På mina klasser kommer vi testa roliga sätt att hitta olika känslor och uttryck som vi kan använda i dansen. Jag vill bygga upp starka och tekniskt duktiga dansare som på sin stabila bas kan lägga till sin egen
personlighet. Det är viktigt för mig att ha en positiv miljö där alla känner trygghet och vågar ta plats så att vi tillsammans vågar utmana. Genom byggande styrka, tekniska övningar, roliga kombinationer och mycket mer kommer vi vinna glädje, kroppskontroll, musikalitet och ett starkt självförtroende.

 

Hur det kom sig:

Som alla barn gick även jag igång på musik och favoritdansen revs av i vardagsrummet till The Offsprings ”Pretty fly (for a white Guy)”. The Offsprings släppte jag fort men dansen togs upp på den lokala dansskolan. Jag dansade inte så mycket under tonåren men började fundera på om det inte var på andra sidan ridån jag ville stå när jag som publik blev rörd till tårar av spänningen inför varje föreställning jag såg. Efter gymnasiet gick jag förberedande linje på Base23 och för att själv få möjligheten att uppleva en ridåhöjning från andra sidan tog jag mig vidare till danscenters yrkesutbildning. Att få stå på scen och att få syssla med dans på heltid är det absolut bästa jag vet!